Referenties

“Het sluit naadloos
aan op onze visie.”

“In de samenwerking met OX architecten heb ik bijzonder de zoektocht naar de optimale combinatie van het functionele en het esthetische gewaardeerd. Voor ons als zorgverlener in de particuliere markt is uitstraling van groot belang, maar zoals bij alle zorginstellingen dient de zorg efficiënt en effectief te kunnen worden verleend. Tycho heeft dit in het Witte Huis op een juiste wijze gerealiseerd en sluit daarmee naadloos aan op onze visie.”

“Het resultaat was verbluffend”

“Het pand dat wij hebben gekocht is 31 meter diep en 7 meter breed. OX architecten heeft in het midden van de woning een kleine patio gecreëerd met aangesloten een gedeelte glazen dak. Max Hoffer zat er bovenop bij onze verbouwing. Luisterde naar onze wensen, maar had zelf ook een mening. Overtuigt met argumenten; biedt echte keuzes aan waarbij de belangrijkste aspecten goed worden belicht. Wij zijn geen makkelijke klanten. Max Hoffer wist daar op een positieve manier mee om te gaan. Hij neemt de verantwoordelijkheid. We wonen er met heel veel plezier en het heeft beter uitgepakt dan we hadden durven dromen. Een permanent vakantiegevoel!”

Bekijk dit project >

“Tycho was ook altijd bereikbaar.”

“Tycho heeft een vrijblijvend bezoek aan ons gebracht en de zolder bekeken en wat foto’s genomen. Aan de hand van dat bezoek zijn er afspraken gemaakt over het vervolg van de opdracht. Al met al kijken wij terug op een prettige samenwerking met Tycho waarbij duidelijke afspraken zijn gemaakt die keurig nagekomen zijn. Tycho was ook altijd bereikbaar indien wij meer informatie wilden hebben. Daarnaast heeft hij ons ook een aanbeveling voor geschikte aannemers kunnen doen, hetgeen ons zeer goed bevallen is. Inmiddels zijn de werkzaamheden opgeleverd en zijn we zeer content met het resultaat.”

Bekijk dit project >