Wie zijn wij?

Wij geloven dat een bouwwerk mooi, prettig, duurzaam, functioneel en betaalbaar moet zijn.

OX architecten staat dicht bij haar opdrachtgever, ontwerpt en realiseert slimme en haalbare gebouwen. Wij verwezenlijken dit door te werken vanuit een integrale aanpak waarbij alle disciplines in het bouwwerk de nodige aandacht krijgen, zoals de constructie, brandveiligheid, installaties, bouwfysica, kosten en dergelijke.

34

Jaar ervaring

10

jaar bestaat OX

275

projecten

35

terugkerende klanten

Wij staan al 15
jaar voor service

OX architecten is in 2013 opgericht door Tycho Vos en Max Hoffer, met een overname van het architectenbureau waar beide werkzaam waren. Max en Tycho werken inmiddels 15 jaar samen en weten dan ook precies waar ze elkaar aanvullen. Sinds 2013 is er door het team van OX architecten aan meer dan 250 grote en kleinere plannen gewerkt, met name in Leiden en omstreken. Uiteraard is OX architecten lid van de Branchevereniging van Nederlandse Architecten (BNA).

Aangenaam!

ir. Tycho Vos

Architect - eigenaar

TYCHO VOS is een architect die is opgeleid in de architectuur (TU-Delft) en bouw-projectmanagement (HTS). Hij streeft ernaar het maximale uit het project halen wat binnen de wet-en-regelgeving mogelijk is. Geheel aan te sluiten op de wensen van de opdrachtgever en daarbij niet het functionele, esthetische of bouwkundige uit het oog te verliezen is de uitdaging die hij bij elk project met veel plezier aangaat. Tycho heeft veel ervaring met monumenten en is daarnaast onze specialist voor zorgprojecten.

ir. Max Hoffer

Architect - eigenaar

MAX HOFFER is opgeleid als bouwtechnisch ingenieur (Hogeschool van Amsterdam) en architect (TU-Delft). Hij ontwerpt vanuit het bestaande en komt van daaruit met creatieve oplossingen die hij combineert met architectonische inzicht en de wil om dit bouwkundig te optimaliseren. Zijn inspiratie haalt hij vanuit de hele wereld en spitst die toe op de lokale situatie en mogelijkheden. Projecten die hij tot op heden heeft gerealiseerd variëren van verbouwingen van woningen tot nieuwbouw van kantoren. Net als Tycho heeft Max ruime ervaring met het verbouwen van monumentale gebouwen.